neděle 27. ledna 2013

Koala & Bobas Fashion

Mezi nejoblíbenější značky oblečení v naší velkoobchodní nabídce patří Bobas Fashion a Koala, které přinášejí již mnoho let kvalitní, pohodlné a zároveň cenově dostupné oblečení pro děti. Výrobce používá ty nejkvalitnější atestované materiály, které jsou pro miminka zcela bezpečné. Všechny nápisy a cvočky jsou zakryté tak, aby nedráždily pokožku dítěte. Návrháři této značky se soustřeďují na to, aby oblečení mělo praktické střihy, které se dobře oblékají a zjednodušují přebalování. Bobas Fashion a Koala přináší ty nejkrásnější barevné kombinace a vzory, spoustu veselých obrázků, které se libí dětem i rodičům.



Na našem velkoobchodním e-shopu najdete mnoho druhů kojeneckého oblečení této značky. Snažíme se přinášet stále nové oblečení pro miminka, také v závislosti na sezóně. V létě nabízíme mnoho krásných letních soupraviček, které nejčastěji obsahují sukýnky a kraťásky, v zimě u nás můžete zakoupit semiškové soupravičky a zimní overálky. Velmi oblíbené jsou i ručníky a osušky s žínkou.



Mezi nejpopulárnější kolekce, které nabízíme po celý rok, patří Tosiek, Matěj, Tlapka, Proužek a Malá myška.


Měli byste zájem rozšířit Vás sortiment o tuto značku? Nebo Vám v naší velkoobchodní nabídce některé oblečení těchto výrobců schází? Pište do komentářů.

Žádné komentáře:

Okomentovat