pondělí 28. ledna 2013

Přeprava v rámci ČR a na Slovensko za zajímavé ceny

V současné době zvažujeme rozšíření našich služeb o nabídku přepravy v rámci ČR a také na Slovensko. Z tohoto důvodu se na Vás obracíme s dotazem, zda by Vás, naše zákazníky, nabídka přepravních služeb zajímala.  

Koho se to týká? Velkoobchodních partnerů z ČR, kteří zasílají své zásilky v rámci ČR a na Slovensko.


Jak to bude fungovat? Přeprava v rámci ČR bude realizována přepravní společností In Time a veškerá administrace (vyřizování zásilek a tvorba štítků) bude probíhat pomocí vlastního přihlášení do systému aplikace zásilek. Ceny zásilek zveřejníme až v případě skutečného zájmu o tuto službu. Jaké ceny by pro Vás byly zajímavé pište do komentáře.

A jak bude realizována přeprava z ČR na Slovensko? Vaše zásilky na Slovensko zašlete na naši adresu v ČR a následně nám zašlete v elektronické podobě seznam doručovacích adres, dobírek atd. Zásilky můžete zaslat v jednom balíku. Zasláním jednoho balíku šetříte náklady za dopravu. My následně (do 48 hodin od obdržení) doručíme Vaše zásilky po celém území Slovenska.
Předpokládané ceny zásilek:

do 5kg - 3,9 EUR (88,72 Kč)
do 20kg - 4,5 EUR (98,86 Kč)
do 30kg - 5 EUR (114,07 Kč)
do 40kg -  6 EUR (152,10 Kč)

Následně Vám bude jednou za 14 dní Vám zaslána faktura s vyúčtováním, vybrané dobírky Vám zašleme na Váš účet na Slovensku v EUR nebo v Kč na účet v ČR.

Je pro Vás tato možnost přepravy zajímavá? Máte nějaké dotazy nebo náměty - pište do komentářů.

Pokud máte chvíli času, poprosíme o
vyplnění následujícího dotazníku:

Žádné komentáře:

Okomentovat